Excursies

In Holland heeft u een zeer grote keuze in het maken van excursies. Natuurlijk is het fantastisch om onze hoofdstad Amsterdam te bezoeken met zijn beroemde grachten.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie rondvaart door de grachten? Ook is het schitterend om het centrum van Amsterdam te bezoeken, eventueel met een bezoek aan één van de vele en de monumentale kerken waar u een optreden kunt verzorgen.

Een bezoek aan Hollands beroemdste bierbrouwer Heineken is een bezoek zeker waard. Maar naast Amsterdam zijn er nog zoveel andere locaties die u kunt bezoeken zoals de streek met de 16 fameuze molens op een rij, de musea zoals Vincent van Gogh, de kaasmarkt in Alkmaar, het wereldberoemde Concertgebouw met de fantastische akoestiek. Kortom, door het gehele land is van alles te beleven.
Film Amsterdam  klik hier


Wat u moet zien in Holland!

Volendam & Marken, hier ziet u hoe Nederlandse vissers wonen in hun pittoreske dorpjes en hun eigen cultuur. Sommige  inwoners dragen nog steeds hun traditionele kostuums. 
Kaasmarkt Alkmaar, is wereldwijd beroemd om zijn kaasmarkt. Kaasdragers kunt u in actie zien op het Waagplein, elke vrijdag in de zomer.
Grachten van Amsterdam, tijdens uw bezoek aan de grachtengordel komt u langs vele unieke musea.
Madurodam is een miniatuurstad vlakbij Den Haag. Het geeft een beeld van een Nederlandse stad door middel van maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland.
Amsterdam City Tour, de Tourist Bus heeft een transparante dak (open in de zomer), biedt een panoramisch uitzicht over de stad, grachten, pleinen en onze hoofdstad de belangrijkste bezienswaardigheden, de rosse buurt, de oude haven, de vlooienmarkt, Amstel, de Magere Brug En musea en nog veel meer! Het is echt een unieke ervaring.
Heineken Experience, een bezoek aan ons land is niet compleet zonder een kijkje te nemen in de brouwerijen van 's werelds beste bier. Hier vindt u alles wat u wilde weten over de geschiedenis van het bier en ziet u het proces van biermaken van het begin tot het einde.
Lees meer ....

Excursions